Välkommen till min Albanienblogg!

Äntligen! Efter en hel del funderande och lite planerande så postar jag nu första inlägget på Allt om Albanien!
En blogg om Albanien för alla som är intresserade, oavsett om ni är sugen på att åka dit på semester, köpa bostad där eller bara är allmänt nyfikna!
Jag kommer att skriva om allt möjligt, ibland lite mer matnyttigt och andra gånger lite mer lätt. Framförallt ska jag försöka ha roligt under tiden!

Hela idén föddes nog när jag & min fru för två år sedan började fundera på en lägenhet i Medelhavet och till slut hamnade i Albanien!

Hela idén föddes nog när jag & min fru för två år sedan började fundera på en lägenhet i Medelhavet och till slut hamnade i Albanien!

Eftersom Albanien, även om flera svenskar redan hade köpt där, var ganska nytt och jag är en ganska orolig själ så började jag Googla och ställa frågor till höger och vänster om alla möjliga saker som kom upp. Det kunde vara var hittar man en mäklare, vart är egentligen bästa stranden eller hur säger man mjölk på Albanska?
Jag hade gärna haft ett ställe där jag kunde hitta lite svar och dessutom ställa egna frågor eller kanske bara bli lite inspirerad!

Därför tänkte jag att nu när jag har lite mer på fötterna så kan jag kanske hjälpa andra som har frågor och dessutom lära mig ännu mer under tiden!
Det jag inte redan vet kan jag ta reda på, så det är bara att höra av er om det är några funderingar!

Så häng gärna med framöver!
Kristofer

Next Post

Comments

Add Your Comment
  • Diana Andren
  • september 1, 2021
  Svara

  Underbart ?

  • Tony Lönnqvist
  • juli 27, 2022
  Svara

  Hej Kristofer!
  Vi är i Saranda. Kommer inte ihåg mäklarens hemsida.
  Mvh
  Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *