Nivicë, vacker bergsby!

Bara ca 20 minuter med bil norr om Saranda ligger en otroligt gullig liten bergsby som heter Nivicë. Sjukt brant att ta sig dit med bilen men det var det värt! Fantastisk utsikt och en väldigt fin och väl omhändertagen liten by.

Mitt på torget står ett enormt träd. Vi blev bjudna på turkiskt kaffe och Raki och satt och pratade med vår albanske vän under grenarna medan kvällssolen gick ner. Vi var nog lite veckans höjdpunkt för grannskapet då flera kom ut och tittade vilka det var som kommit och hälsat på i deras by! 🙂

Vi drack turkiskt kaffe och Raki under grenarna medan kvällssolen gick ner.

När vi skulle åka hem hittade vi en liten restaurang, Taverna Muzhaqi, med en enorm öppen spis i, de sa att om man ville äta där var det bara att meddela henne via Facebook så såg hon till att ha öppet! Absolut en självklar utflykt nästa gång vi kommer ner!
Uppdatering! Vi var tillbaka dit redan vid nästa tripp och ni kan läsa mitt inlägg om när vi var på Taverna Muzhaqi här!

Nivicë är en riktig höjdare tycker jag, ligger lite bökigt till men väl värt besväret!

Previous Post Next Post

Comments

Add Your Comment
  • hgf
  • december 19, 2019
  Svara

  Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am
  waiting for your next post thanks once again.

 1. Pingback: Fantastisk utsikt från Lëkurësi i Saranda! - Allt om Albanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *