Abiori Beach, Ksamil

Att åka till Ksamil står nog på allas ”to do-lista” när de är i Saranda, eller någon annanstans i Albanien för den delen, det är nog den mest kända stranden i landet! Fast man ska nog säga de mest kända stränderna, eftersom Ksamil består av många små stränder med tillhörande restauranger mm. Jag tänkte tipsa om en av mina favoriter i Ksamil, Abiori Beach!

Abiori Bar & Restaurant

Vi har varit många gånger i Ksamil och även på flera olika stränder, en av de absoluta favoriterna, både när det gäller stranden och restaurangen, är Abiori! Den ligger precis innan Bianco Bar och Tre Ishujt, åker man taxi kan man bara säga Bar Abiori så kommer man ända fram!

Skön stund uppe på solterassen!

När man kommer möts man av en kille i vit skjorta som visar vägen ner till stranden där man kan välja mellan att ligga på terassen som går ut i vattnet eller sandstranden nedanför restaurangen, solstolarna är aningen dyrare på terassen, men det är det värt tycker jag!
De har också mycket bra service och kommer ofta och frågar om man vill beställa drinkar etc.

Glass i stora lass på väg!

Restaurangen är faktiskt en riktig höjdare tycker jag, väldigt bra mat och trevlig personal. Nästan alltid ”the catch of the day” där man får gå och titta och välja från fisk de fångat den dagen!

Previous Post Next Post

Comments

Add Your Comment
  • Janne och Anneli
  • september 30, 2019
  Svara

  Hej Kristofer!
  Befinner oss just nu på strandterassen på Abori Beach och allt du skriver om stället stämmer verkligen. Vi njuter i fulla drag.
  Stort Tack för tipset!

  1. Svara

   Vad roligt att höra! Hoppas ni får en fortsatt härlig vistelse i Saranda!

   /Kristofer

 1. Pingback: De fem bästa stränderna i Saranda - Allt om Albanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *