Panevino en riktigt bra italiensk restaurang i Tirana!

När vi ändå bodde på The Plaza Tirana (läs min hotellrecension här) så passade vi på att testa den italienska restaurang som låg precis intill, Panevino!
Med tanke på att den ligger som nummer 17 av totalt 548 restauranger i Tirana på Tripadvisor så var så klart förväntningarna relativt höga.
Panevino visade sig verkligen leva upp till det, en riktigt bra Italiensk restaurang!

Panevino är en bra Italiensk restaurang i Tirana
Mysig interiör och superb service!

Att går från hotellet till restaurangen var inte speciellt långt, kan inte ha varit mer än 20 meter 🙂
Vi kom in och blev direkt artigt bemötta av servitören som visade oss till ett bord. Det kändes direkt att servicen var lite högre än många andra restauranger. När vi var där, i mitten av december, var det ganska tomt i restaurangen. Det var vi och ett sällskap på fyra affärsmän som var i restaurangen. Att det inte var så mycket folk var bara trevligt!

På restaurangen Panevino fanns mycket bra mat!

Vi började med att beställa in två glas Prosecco som de rekommenderade. En av de få gånger jag faktiskt tyckt att Prosecco smakat riktigt bra!
Det fanns mycket bra Italienska viner i listan och menyn var väldigt varierad och det fanns ”lagom” med rätter att välja på.

På Panevino rev de självklart parmesanosten över pastan vid bordet!
Parmesanosten rivs självklart vid bordet!

Vi tog varsin pasta med sparris och kalv, riktigt gott. Vinet till maten bad jag att de skulle välja och ta något som passade, och det vi fick var väldigt gott, självklart Italienskt! 🙂 När maten kom in frågade de om vi ville ha parmesanost och den revs självklart över pastan vid bordet.
Sammantaget var det en mycket trevlig upplevelse! Bra service, god mat och väldigt trevlig miljö! Prismässigt var det också väldigt bra, två glas Prosecco, två glas vin och två pastarätter blev ca 345 kr. Avslutningsvis kan man sammanfatta det med att Panevino är en riktigt bra restaurang i Tirana.

Previous Post Next Post

Comments

Add Your Comment
  1. Pingback: The Plaza Tirana, lyxhotell på hög nivå! - Allt om Albanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *