Mysiga kaféer i Saranda!

Det sägs att Albanien är världens café-tätaste land sett till ytan, 2016 fanns (enligt INSTAT-2016 Structural Survey data) 654 barer/kaféer per 100.000 per invånare och det kan nog stämma. Var man än går finns små ”hål i väggen” där man kan sätta sig ner och ta en kaffe! Supermysigt!
Saranda är inget undantag och här finns flera caféer värda ett besök under en promenad i stan! Därför tänkte jag i detta inlägg samla mysiga kaféer i Saranda!

Var man än går finns små ”hål i väggen” där man kan sätta sig ner och ta en kaffe! Supermysigt!

Caffe Italia
På Rruga Butrinti som går längs vattnet söder om strandpromenaden ligger ett mysigt café som heter Caffee Italia, öppet mest hela tiden under högsäsong fram till september-oktober. Här kan man få sig en riktigt bra espresso och antingen sitta ute på uteserveringen och språka med sitt sällskap samtidigt som folk passerar på trottoaren.
Det finns också en ganska stor servering inomhus med en fantastisk utsikt över sundet utanför Saranda!

Underbar utsikt från Caffee Italia!

Paradiso Bar & Café
Uppe på översta gatan, Rruga Gjergj Araniti, ligger Café Paradiso som jag ramlade på under en av mina promenader. Det ligger bara en liten trapp upp från gatan men eftersom huset står på gatan nedanför i en brant så är caféet högst upp i huset och man har en fantastisk utsikt över hela Saranda och Korfu! Kaffet har aldrig smakat så bra som med den är utsikten!

Högt upp i Saranda ligger Paradiso Café & Bar

Inlägget uppdateras!

Previous Post Next Post

Comments

Add Your Comment
  1. Pingback: Fantastisk utsikt på View Caffee i Saranda! - Allt om Albanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *