Fantastisk atmosfär på restaurang Harmony i Saranda!

Det finns många bra restauranger i Saranda, men det finns också några restauranger som har det där lilla extra! Inte bara schysst mat och en och annan trevlig tjomme som serverar, utan en helhetsupplevelse!
En av de som har det är restaurang Harmony. Det är en fantastisk atmosfär på restaurang Harmony, som ligger i anslutning till Harmony Hotell, självklart otroligt god mat också!
Restaurangen ligger en bit söder som Saranda ”centrum” och strandpromenaden, så väljer man att promenera så tar det kanske 30 minuter från centrum. Annars kostar en taxi inte mycket dit, dessutom skulle det fortfarande vara värt resan även om taxin var dyrare! 🙂

Vacker dukning på Harmony i Saranda

Restaurangen ligger en bit ner från Rruga Butrinti och kan vara lite svår att se på en gång, men när man väl kommer in råder inget tvivel om att det här är en bra restaurang!
Gillar man dessutom goda viner så har de en vinlista ”to die for”!

Vi beställde in en ”Harmony salad” som vi delade på till förrätt och fläsksida och lamm till varmrätt. Fläsksidan var tillaggad i soja och otroligt saftigt. Lammet var otroligt gott och serverades med hemgjord potatismos/puré.

Goid sallad på restaurang Harmony io Saranda

En sak att komma ihåg här i Albanien är att maten serveras (som den alltid borde göra) utan jättemycket potatis eller såser, så är man väldigt svensk och vill ha mer pommes eller potatis till så måste man säga till! Jag tycker det är perfekt att få ett rejält lammben och lite potatis till, salladen till räcker för mig som ”side order”

Fantastikst lamm på restaurang Harmony i Saranda

Om ni är i Saranda så måste ni åka till Harmony på middag någon gång, ni kommer inte att ångra er!

Om ni är sugen på fler tips när ni är i Saranda kan ni kolla in mina inlägg Fem bra tips när du är i Saranda! & De fem bästa stränderna i Saranda!

Previous Post Next Post

Comments

Add Your Comment
    • Ann-Catrine Nilsson
    • augusti 18, 2021
    Svara

    Jag kan bara hålla med. Bodde på hotellet 2019 och åt dagligen där. Fantastisk mat och trevlig personal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *