Toptani Shoppingcenter Tirana

Central shopping på Toptani Shoppingcenter i Tirana!

Fortsätter shoppingtipsen med ännu ett shoppingcenter i Tirana, alldeles nära Skënderbeu torg, Toptani shopping center! Nästan vägg i vägg med lyxhotellet The Plaza Tirana (läs min recension av det här!) Här snackar vi verkligen central shopping! Läs gärna mina inlägg om QTU & TEG shoppingcenter också!

Det är lätt att hitta eftersom man ser mellan alla våningsplan!
Det är lätt att hitta eftersom man ser mellan alla våningsplan!

Toptani är ett shoppingcenter med sex våningar fyllt av butiker! Ganska många okända märken men här och där poppade de upp butiker som Levis, US Polo asc. Och Jysk! Att de inte är butiker man känner igen från Sverige är ju absolut inget minus, men mest att man inte vet exakt vad det är! 🙂

Många butiker i flera våningsplan!

Shoppingcentret var väldigt lätt att orientera sig i, trots alla våningar, eftersom man ser upp & ner mellan alla olika plan från! Här finns allt från klockaffärer och kläder till madrasser och sängar!

Eftersom det ligger så mitt i centrum är det lätt att kombinera med kaféer och restauranger runt om centrum!
Jag tycker i och för sig att både QTU & TEG är bättre och större men närheten till centrum med restauranger och butiker i stan gör att Toptani är ett klockrent shoppingcenter att besöka när man är i Tirana!

Previous Post Next Post

Comments

Add Your Comment
  1. Pingback: The Plaza Tirana, lyxhotell på hög nivå! - Allt om Albanien

  2. Pingback: Tryffelhimlen! Tartuf Shop i Tirana! - Allt om Albanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *