Google maps med Albanien tips

Min Google maps med Albanien tips!

När jag tipsar om olika ställen i Albanien så brukar jag försöka skicka med en ”pin” på en Google-karta. Därför tänkte jag att det kunde vara bra att ha en ”levande” Google maps med Albanien tips där alla ”pins” sitter och som man dessutom kan uppdatera, både med nya pins och ny text/info allt eftersom!
Eftersom jag bor i Saranda är det just nu flest tips just därifrån, men målet är självklart att den ska växa och inkludera tips från hela Albanien.
Använd menyknappen uppe till vänster i kartan för att få upp en lista med alla ”pins”.
Hoppas att det är något ni kan använda!

Har inte hunnit lägga in alla tips och platser än och eftersom jag bara lägger till pins/tips på ställen jag själv varit på, så växer kartan kanske inte jättefort men blir lite mer ”på riktigt” tycker jag!

Har ni något ni tycker jag ska testa för att lägga till på min Google maps med Albanien tips eller vill ha veta mer om någon plats så hör gärna av er!

Nu gäller det bara att ta sig ner till Albanien! Hur du bäst reser dit kan du läsa om i mitt inlägg Hur tar jag mig till Albanien?

Previous Post Next Post

Comments

Add Your Comment
  1. Pingback: De fem bästa stränderna i Saranda - Allt om Albanien

  2. Pingback: Santa Quaranta, bra strand & restaurang i Saranda - Allt om Albanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *