Fantastisk utsikt på View Caffee i Saranda!

Det finns en hel del caféer i Albanien och så även i Saranda! Jag har hittat några olika som jag ska och har skrivit om här på bloggen. Ofta har det någonting lite extra, som View Caffee på femte gatan i Saranda. Det är nämligen en fantastisk utsikt på View Caffee i Saranda!

Fantastisk utsikt på View Caffee i Saranda!

Det finns ett annat café på samma gata som heter Paradiso som jag skrivit om tidigare, men eftersom jag gillar att testa nya ställen så slank jag in på View Caffee en dag. Det såg ganska mörkt ut först men sedan såg jag trappan upp!
Caféet har en otrolig utsikt från sin övervåning, man ser hela inloppet i Saranda och självklart Korfu.

Fantastisk utsikt på View Caffee i Saranda!

Här finns, som nästan alltid i Albanien, väldigt gott kaffe i en väldigt ”laid back” miljö, nästan sådär mysigt sömnigt som man vill ha ett sånt här café! Vi var ändå där i augusti vilket är högsäsong, men eftersom det ligger på femte gatan så är det inte så många turister som hittar det!

Självklart har de en väldigt välfylld bar på övervåningen, tyvärr var vi ute på långpromenad och en drink var inte riktigt vad jag längtade efter just då! 🙂

Fantastisk utsikt på View Caffee i Saranda!

Är ni sugna på att slinka in på en god cappuccino eller kanske bara en dricka, så kan jag varmt rekommendera View Caffe, om inte annat för den storslagna utsikten man kan njuta av!

Läs gärna mina andra inlägg om caféer runt om i Albanien
Eden Park är ett riktigt mysigt kafé i Tirana
Mysiga kaféer i Saranda

Previous Post Next Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *