Jag föreläser om Albanien på Kistamässan!

Om ni är sugen på att höra mer om Albanien och möjligheterna där så kommer jag att hålla seminarium om Albanien på Kistamässan, Fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands i Kista, Stockholm den 26-27 mars. Jag kommer att berätta om Albanien som land, hur det går till att köpa lägenhet där och lite vad man ska tänka på!

Jag kommer att vara på mässan i en av montrarna under hela helgen, så kom gärna förbi och säg hej om ni är intresserade av att höra lite om Albanien och hur det är att bo där nere! Gratis biljett hittar ni här!

Läs också gärna mina inlägg om när vi köpte vår lägenhet i Albanien, från kontrakt till färdig lägenhet!
Från solsemester till kontrakt
Bygge på distans
Vår färdiga lägenhet i Saranda

Jag har också skrivit två inlägg om hur det går till och vad man bör tänka på när man köper och även inreder & sköter sin lägenhet i Albanien.
En guide till att köpa lägenhet i Albanien
Hur inreder och sköter man om sin lägenhet i Albanien

Previous Post Next Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.